Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5g death ray



actually
the 5g death ray
as seen in early
chinese videos
is worse

first you get extreme
parkinsonism
then psychotic anger
and black hole
depression
then they take
you away to get
burnt in an oven

it was all in vids
a few years ago




Övriga genrer (Kåseri) av Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-02-09 12:18



Bookmark and Share


  Page Goldenboy VIP
det är dålig reklam för psykos
2024-02-09

  Page Goldenboy VIP
hur förknippar du psychotic med anger?
2024-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Sofia Johansson-Jonsson
Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP