Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sverige sedd hur ett invandrar perspektiv


INVRANDRAREN

 Jag samhellet förstått inta ha

alla mig sagt Sverige mycket bra

Jag mycket vänta

vänta jobb men inte få.

Du skola måste gå

du språket lära sen jobba på.

Nu spraket prata kan

men jobba vänta för fan.

 

 




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-10 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP