Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal dikt som jag skrev för länge längesen


(O)beroende

Som jag inte hört det förut men nej tack!
Varken flödder eller uppåttjack ska härska i mitt blodomlopp
Jag tär på mig själv och den tankedekadens som flyter ut likt en bäck
Personligheterna bär mig ner i en alltför djävulsk riktning som röster för en schizofren
"Han är galen"
" Han är galen"
bankar det på hjärnbarkens port som håller på att ge vika
Det finns ingen utväg att försöka gömma sig undan för en alltför sårad själ
Den blir nedsmutsad av varje negativ tanke man bär inom sig att det börjar synas utanpå
Socialt ouppfostrad därav en nedlåtande diagnos
detta låter provokativt: men jag varker knarkar eller knullar runt
Jag försöker bara leva ett anständigt liv av det lilla jag har kvar




Fri vers (Fri form) av Asger_Poet
Läst 39 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-10 15:09



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
Kämpa för anständigheten!
2024-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Asger_Poet
Asger_Poet