Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stum

Vi rengör våra så med ironisk baddning;
låter hålögdhetens blickar dröja
över sneda leenden

Dränkta i kristet formalin;
det stilla stående
ändliga målet

Det händer att jag drömmer
om plantor i garderobens vrå
något som växer och klär mig
i törnekrona
när jag drömmer

Blodfläckar på ett köksgolv
av renaste linoleum
inneslutna av furu;
dyrköpta andetag
med bitter eftersmak




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-11 04:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP