Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaget är en fiktiv person.


Dra dit pepparn växer!

 

 

du med din ironi

kunde inte låta bli

att nålar sticka

var bara flicka

 

du trodde du var tuff

gav mig en knuff

inte för att vara snäll

jag fick bara skäll

 

en dag jag dig ska klå

så att du ska förstå

så trött på ditt beteende

jag har inte överseende

 

du har ingen moral

ditt prat bara skval

egoisten i dig skryter

tror jag dig byter

 

till en bättre version

en värdig person

en som mig vördar

dock inga nördar

 

en som mot mig ler

som ger mig mer

av sin kärlek stor

en med  mycket Amor

 

med dig var livet pest

du gnägga´ som en häst

du tyckte du var kul

fast du var bara ful

 

nu jag ger dig på båten

du var inte en kåt en

du var bara till besvär

i dig kan ingen bli kär

 

nu är jag fri som fågel

går på kärlekståget

gör precis vad jag vill

det ska jag se till

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-11 14:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
När man känner att en person
inte är något att ha
är det dags att packa väskan
säga ...Hej då, och dra.
2024-02-12

  Kungskobran VIP
Lycka till
med att göra vad du vill



2024-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Cayenne, Franska Guyana.
2024-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP