Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

psyk / demon / end of the world part 10

psyk

kom inte hit
jag blir sjuk av dig
det är inte vad du säger
det är inte vad du gör
du kan inte hjälpa mig på nåt sätt
du bara gör det värre

demon

så hur många gånger
sa du bra och gott
förra gången
du var här?
just det
noll
terapin fungerade
din demon
svara bara på hat
och uppfyllandet
av missbruket
av den aktiva
substansen
och att träffa
"likasinnade"
som du så älskar
rasist

end of the world part 10

so
i fucked up
i tried homemade acupressure
my hearing got better
i both could feel the music
sounding better on youtube
and could hear chirping
spring birds outside
but then i got anxiety
in the afternoon
and now i heard intricate
details from the fridge
its sort of like
the sound a vacuum cleaner
does when its in another room
just torment...




Övriga genrer (Kåseri) av Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-12 08:42



Bookmark and Share


  materia2k
haha gud har en plan. snacka om vilsen. Bra text btw !
2024-02-13

    ej medlem längre
Vi lever i en vilsen värld. Det är tur att Gud finns och att har en plan…
2024-02-12

  Alexander Gustafsson VIP
något är fucked up med denna världen, vet inte om det är dyrkan till det ytliga eller om det är att vi är förlorade i tech, eller att våra liv är så piss enkla att det gör oss knäppa?
Kanske allt samtidigt?
men jag har aldrig känt mig så vilsen som jag gör just nu...
2024-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Sofia Johansson-Jonsson
Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP