Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rollbyte

Jag förlänas ensamhet
av din skugga
låter ljuden från din mun
söndras till fragment;
lämnar mig ihålig

Jag har försökt
att återskapa språket
så orden skall nå dig
men din blick
förblir utom räckhåll

Ett rollbyte
som dryper av ironi
bortkollrad av folkmassorna
som dränker oss
i tystnad

Glasets droppar
förvränger bilden;
återspeglar skärvor
från förr

Tiden då orden porlade fram
när kroppar möttes
värme som aldrig
tycktes sina




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-13 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP