Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara för att alltig kan ju inte vara så som man vill att det skall vara, och för att stjärnorna är vackrast en vinternatt.


Månen är väl ingen vän, bara någonting stort som hänger i en silvertunn tråd.





Ljusen längst fram där borta vill dig någonting,
de säger något.
De säger att inatt så flyr vi genom staden och
upp mot stjärnorna.
Vi flyger så fort att de kittlar i magen och ögonen tåras.

Den underbara känslan slår dig som om du krockade
med stjärnan vi just seglade förbi.
Ett skratt lockas fram, ett skratt som värmer mig
i det iskalla univerum.

Jag kan inte se, det gör ingenting så länge du håller i mig.
Med lätta händer knutna bakom min rygg, underbart nära.

Kom så springer vi.
Vi kanske inte når hela vägen upp dit,
till stjärnorna.
Men med våra frostiga läppar så kan vi vi fly ändå.
Genom hela universum och
tillbaka.







Fri vers av däven
Läst 519 gånger
Publicerad 2006-08-20 18:11



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
Absolut! Låt oss fly iväg :)
2006-09-17

    Camillaa
riktigt ba:)
/ C *
2006-09-05

  Göran Byrén
OK, OK jag föll för titeln, handlöst ligger i mina favoriter BARA därför.
och texten sen, så himla fin, som en sagoberättelse om det sanna livet.
2006-08-22
  > Nästa text
< Föregående

däven
däven