Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oavsett vad



I morgonljuset
det snöblandade regnet

Tänker dag
en ny dag

Hämtar koppen med kaffe

En dag att ta tag i

Tänker dag
min dag, din dag
oavsett vad




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-14 08:52



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Det subjektiva perspektivet i den objektiva verkligheten
2024-02-14

  Kungskobran VIP
Tänker samma,
2024-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP