Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina minnen av idag

Den står där på köksbordet
Adresserad till dig om tjugo år
Det är minen från idag
Sådant som kommer göra dig stolt, stark
Sådan du vill glömma
Sådant som kommer göra dig glad
Det finns inget filter
Inget val
Allt du gör nu idag kommer finns kvar

Så när du om tjugo år
River upp dina minnen av idag
Vad kommer du söka efter
Kommer det vara hon
Eller kommer det vara jag?




Fri vers av Tyst prosodi VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-14 17:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint om minnen men
Minnen är en bedräglig sort

2024-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Tyst prosodi
Tyst prosodi VIP