Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någonting tidlöst.


Lämlar små


Lämlar små, lämlar små
följ med, följ med!

Genom dalar och pass
vandra hastigt på

Det är nödår, och födan
skall snart ta slut

Ni är många, så många
som flyr till fots

Ert öde blir ovisst
er framtid diffus

Dock ändå, stanna inte
lämlar små.



13/2 2024




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-18 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP