Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storstadstecken

Kontrollanten skannar biljetten,
Vid spärren.
Köpt i fullt pris,
För första gången.
Första siffran på min kölapp:
000
Två cheese vid disken.
Det regnar symboler.




Fri vers av Under Radarn VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-18 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Under Radarn VIP