Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brytpunkt

Ett långt sängliggande
som inte kan mätas med tidtagarur
eller signeras i hyreskontrakt
bryts i mitten av veckan
i mitten av dagen
i mitten av självet
av ett syntetrus:
femtio centiliter och nikotin,
femminuterskicken och
språngbrädan mot den gyllene
promenaden,
den sprängande tillväxten
som återställer lagen
om tids- och rumsrenlighet.




Fri vers (Fri form) av Under Radarn VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-08 14:38



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Mmm. Inte dumt alls!
2024-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Under Radarn VIP