Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jagar ett svar...


Dem som inte vill se

Varför är det jag
som känner skuld
Varför är det jag
som skämms över det
Varför är det jag
som ber om ursäkt
Varför är det jag

som förklarar

När livet
inte lyssnar
När livet
gör som det vill
När livet
inte ser något fel
När livet

tystnar



Tystnaden jagar själen
sliter den i stycken
Men livets tystnad hörs inte av någon
det är bara min sargade kropp som lämnats till allmän beskådning

av dem
som inte vill

se




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-08-20 20:18



Bookmark and Share


    Bim
Att lugnt och diciplinerat skriva så här många sanningar och få läsaren att vilja läsa gång på gång,-det ger dig högsta betyg.Bokmärker,tack.Hälsn.Bim
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris