Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att tappa tron.


TRO

Av Julia Engström.

Hur ska jag kunna tro?
När allt jag ser är tårar, blod och mera tårar.

Hur ska jag kunna tro?
När allt jag ser ger mig kalla kårar.

Hur ska jag kunna tro?
När barnen dör innan de sett sina första vårar.

Hur ska jag kunna tro?
När de små bärs bort på bårar.

Ja, hur ska jag kunna tro?
Att det finns det slut på alla tårar.




Fri vers (Fri form) av Julia Engström VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-19 10:41



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En viktig dikt om att våga ställa viktiga frågor.
2024-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP