Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärlek.


HET

Av Julia Engström.

Du brinner så glödande hett.
Våg efter våg helt utan vett.

Jag roar mig bland runda kullar och djupa dalar.
I den vackraste våtmark där det skvätter och skvalar.

Tills det slutligen stegras och briserar.
Ja, allt blir rosenrött när du exploderar.

Efteråt vill du krypa in under mitt skinn.
Jag låter dig, för jag är ju trots allt din.




Fri vers (Fri form) av Julia Engström VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-19 10:46



Bookmark and Share


  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Den texten var het.
Även utan min fantasi.

FANTASTISK ERUPTION…
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP