Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Regn tunga dagar

En gråkall
regnig dag

Att ändå
ta sig ut

Lika bestämt
som resolut

När lång dags
färd mot kväll av

Nog snart
går mot sitt slut




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-19 16:52



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
En så fin beskrivning , jag känner igen mig. Men ibland bär det emot att lämna stugvärmen och jag blir kvar i länsstolen med en god bok.
2024-02-28

    Lena Staaf VIP
Fint beskriven gråstämning! Men så skönt det ändå är att gå ut. Tycker jag!
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP