Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå band

Det grå band
som sträcker sig
mellan oss
tär
på köttet

Det skär
i våra muskler
smärtan
är något
vi delar

Avståndet
till mig själv
är ett öppet sår
inbjudande
infekterat

Trots ensamheten
är jag trångbodd
det finns inte rum
för två

Kommunikationen
blir krypterad
sönderslagen
av dina vita
tänder

Förslösat goda intentioner
förvanskar uppsåtet
vi är dömda
till evig
repetition

Replikerna
klingar falskt
och slutet
blir mer ihålig
för varje
omtag




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-02-20 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP