Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tankar om träd


Förklarar
inte mer
Ser bara
det jag ser

En flyktig
tankes färd
så trött
utan
egentligt mål

Ett vemod
vilande i trädet
utanför

Bland
droppar
fästa glasklart
vid var gren

Ska ännu
en likt
transparenta
pärlor falla












Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-02-20 16:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Oerhörda skapelser.
2024-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP