Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flöde med ord

Jag har gett minnet en liten vinkel i kanten av ett större vetande. Den som gav mig lust ska nu också vara en lika unik fras till evigheten. Mättar som sagt den sista vägen innan jag hyllat den första grunden att vara vaken på. Med ett tydligt minneskliv så tankar jag ned den stora visionen och livnär ett magiskt sinne. Släpper intrånget från dessa djupa vägar där ingen någonsin kunnat vara vaken livets rätta skede. Jag har bytt sida i den stora färden och ni har alla ett tydligt avstånd som nu också bli desto kortare i det själsliga bemötandet. Expanderar och låter mina intressen alltid vara en fri syn till alla himlakurvor. Tecknet har också vandrat före mina egna fotsulor och detta ger Jorden andra visheter. Dämpar mina drömmar och kan klampa över detta ryktade återfall till tidens förändring. Nu har livet varit överspelad och den första tidens snedkliv tog mig vidare till denna mening.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-02-21 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP