Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
21 februari 2024


Miljonärflickan

Flickan som
samlar på sandkorn
är en nöjd miljonär,

men fadern hennes dyster
fastän fickorna hans
är fulla av sedlar.

Rikedom är flickor
med fickor fulla av sand
och leende läppar.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-02-21 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP