Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat….Uppe på toppen i fällen


Fjälltoppen

Det känner på att stå som att ligga på toppen minst sagt och nog att tala tyst om innan fjällvandringen där man prövat på något lite i strapatserna av att exempel packa tyngre prylar i säcken för att träna i kortare sträckor. Fast man hade tränat i mängder av diverse före vandringen så möttes man i stora överraskningar och insåg att nog det hade behövts mycket mera av den varan. …
Som exempel att sätta pinnarna rätt före tältets resning ja det var en riktig konstrunda i att prövas. … Hettan och myggen dessutom när i kvällningen snabbt till kojs för sömn måste man ha men.. ja just det, med myggen fick man så sant slåss med i småtimmarna ,tur att man var yngre då. …

*Rekommenderar fjällvandringar för det ger sköna erfarenheter och minnen för hela livet.*


Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-22 17:23



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
Inget mot Lappland och fjällnatur; så mycket enkelt man upptäcker i livsföring av att fjällvandra måste bara upplevas, inne i själva fjället wow ...
Såklart alla platser har sin tjusning. …
;)

2024-02-22

    Lena Söderkvist VIP
Det luktar gott och är mycket tystare i fjällen. Tror att vildmarkslunk är nyttigt var man än befinner sig faktiskt. Känner igen det där med tältpinnarna. Har ju campat en del på Gotland, och i början var jag så dålig på det att jag blev utskrattad. Det slapp nog du.
2024-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP