Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Nu smälter snöhögen i parken


Solen på besök igen
man kan nästan förledas
att åter hoppas och våga tro

På den långa vinterns slut

Kanske då
När stora snöhögen
i parken

Den med sten och grus

Smält ner till bara marken

Kan man åter njuta av
att slå sig ner

På en av de
grönmålade bänkarna
i parken




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-23 13:41



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Suverän känsla!
2024-02-24

  Kungskobran VIP
Hoppas den grönmålade bänken uppfodrar till många fina dikter
2024-02-24

    Tidsljus_Timelight
Vinter kan man ha i hjärtat.
2024-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Äntligen!
2024-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP