Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
23 februari 2024


Paste tense of love

The past tense

of love

doesn’t exist.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-02-23 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP