Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


viDhäftad

 

 

 

Du ska inte vara rädd mer nu,

sa hon och

lät kroppen möta mark,

aldrig mera rädd 

och armarna höll hela hjärtat.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-23 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP