Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvarande

Så som stjärnorna finns där, på den klara himlen,
på avstånd men visas i de vackraste stunder,
när staden är tyst och alla sover,
vill jag ha dig närvarande.
I mig, på mig, runt mig, om mig.
Andas din luft och se dig lysa tills gryning.




Skapa | Skriva av Talia
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-24 01:44



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"I mig, på mig, runt mig, om mig"

vackert :) <3

saknar bara radbrytningar
så det blir "luftigare"
och vackrare
och lättare att ta till sig :)
2024-02-24

  Spiken VIP
Vackert
2024-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Talia