Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människa

Jag vägrar att tro att mina känslor är en produkt av ämnen i hjärnan

Jag vägrar att tro att min kropp är till för att föda

Jag vägrar att tro att jag lever för att dö

Och om det är så, vill jag inte vara så mycket av människa




Skapa | Skriva av Talia
Läst 30 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-10 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Talia