Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spänd båge

Det händer under mjuka strängars slag
bardiskens förskjutna rundning
som lägger sig omlott med själen

Samtal sorlar förbi
under vinglasets monotona häv
medvetandet är glaserat
av berusningens loja hinna

Ansträngning för att sitta upp
nedslagna ben
som inte längre hörsammas

Den spända bågen som slappnar av
kanter som suddas ut
en skärpa som hamnar ur fokus

Helheten som tappar undergångstonen
bärnstensfärgen som sprider sig
blodomloppet som värmer
ensamheten vars törst släcks




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-24 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP