Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rött vansinne

Du sitter där med ditt gråa hår
Och missförstår

Du vet bara det du hör om mig
Men du vet inget om mig
En fin skillnad

Ditt hjärta vet förmodligen bakom molnen
Men det dröjer länge
Innan du får se ditt hjärtas rätta innehåll

Vad har jag gjort hela mitt liv
Dömt en oskyldig

Ett rött vansinne
En smittohärd
Berusad av extas som
trollen häller i din mun

Håller hjärtat i schack med
sinnets alla smaker
Och du tror att det är sant
För det smakar så sött
Klingar godis för din själ
Så orgiastisk är visionen

Du vill så gärna ”rätt”
Och jag förstår det
Men du anar inte hur fel ute du är min vän

Jag älskar dig ändå




Prosa av Yellow Sun
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-24 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yellow Sun
Yellow Sun