Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett enkelt tack

Ljuv är tonen från din röst
det skänker värme i mitt bröst

Tack vill mitt hjärta säga
Du ger mig allt och lite till

När det i mitt huvud står still
Sätter du igång mitt hjärta som en grill

Du är flamman som alltid finns här

Mot alla odds
Så litar jag på dig
Du vet vad alla mina tvivel är
Du har lärt mig att allting har sitt pris
och att man inte kan bete sig som en gris

Ibland kan skiten som jag bär på vinna
men du vet att jag vill att den
ska försvinna

När näktergalen sjunger
blåser det stormar
för din underhållnings skull

Du är en Kung, och förtjänar
den bästa av underhållning
Även om den innebär smärta för människan

Du tillåter mig att vara
ärlig med dig
en gåva

Du visar mig vad både mörker och ljus är

Och jag får se allt det där
Smittohärdar och skönhet i ett
Det är inte lätt

Jag älskar dig med allt jag är
trots att jag ibland är till besvär




Prosa av Yellow Sun
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-26 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yellow Sun
Yellow Sun