Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To accept who you are and to love your life as it is!


a SIGMA female

Independent
Intuitive
Social
Value driven
Low key leaders
Empathetive listerners
Quietly confident
Adeptable
Resilient
Deep seaker
Self reflective
Resoursful
Mysterius aura.....Lonely wolf




Övriga genrer av WyS VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-27 09:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hurra va bra
jag har alla dessa egenskaperna

Vad andra tror är en annan sak
det passar kanske inte in i mitt gemak

2024-02-28

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
det mesta passar in på mig...

flörtar väl för mycket

även när jag

inte ens försöker...

jag lärde mig att

människor vill inte ha visdom

då blev jag en clown...

men säger mer klokheter på nätet

än IRL

men mina skämt och roligheter

zoomar in på den

personens personlighet

något fint <3 :)
2024-02-27
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP