Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komma nära

Tjocka vinterkläder
Och tafatta kramar
Någonstans i detta på byltande finns du
Jag vill komma närmre
Jag vill komma nära
En lekfull
Och eftertänksam dialog
Skratt och alvar
Men någonstans där inne finns du
Din längtan
Du bär den innanför allt detta på byltande
Tjocka vinterkläder




Fri vers av Tyst prosodi VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2024-02-27 21:18



Bookmark and Share


    zwitch VIP
Fantastiskt! Känns nära, på något vis.
2024-02-29

  Kungskobran VIP
Jag vill känna din kropp emot min
Höra pulsen slå
Din mun tätt emot min hjärtat snabbar på
Gyllene tider
2024-02-28

  Åsa Henriksson VIP
Så fint.

Trevande och tafatt kärlek.
Äkta och stark längst därinne.
2024-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Tyst prosodi
Tyst prosodi VIP