Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde att jag kände dig

jag undrar hur jag inte kunde se
tillitsfull och beroende
beroende av ditt gillande

är detta du?
Jag trodde att jag kände dig
iskall och hänsynslös

bedrar utan en tanke
jag undrar hur man ljuger så lätt
trots att du säger att du älskar

så många nätter av oro
undrande vad som var fel med mig
och så var det du hela tiden




Fri vers (Fri form) av lovalie VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-28 05:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som får mig att tänka på mina erfarenheter...det var inte personen jag älskade, utan den jag trodde att den var.
2024-02-28
  > Nästa text
< Föregående

lovalie
lovalie VIP