Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel

ett pussel
bit för bit formas bilden

vad motivet är vet vi inte än
men bitarna passar ihop
rött, svart och charmigt lila
kantigt, mjukt och slingrigt

ibland ser du din bit direkt
ibland letar du länge
men plötsligt hittar du DEN biten
och pusslet blir lite mindre trasigt

ett pussel
bit för bit ändras bilden




Fri vers av lovalie VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-13 20:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ett sökande efter en bit sladd, utan vilken en apparat bara är en bit utan funktion.
Likt en bil utan drivmedel, en boll utan fot, en resa utan mål, en sejdel utan vätska och ett liv utan äventyr.
Som en text utan läsare eller ett liv utan en livskamrat.
2024-04-14
  > Nästa text
< Föregående

lovalie
lovalie VIP