Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fågels drill




Ett barn
i mörkerlagt
rum

hör plötsligt
en fågels drill

Som får det
att med
vidöppna
ögon
och rosig kind

ur sin
febriga dröm
vakna till













Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-28 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP