Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Allt och lite till

Suset
från
träden

Den
nickande
säden

längs
långsträckta
vägen

Allt
ja allt
tog jag med








Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-29 11:46



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fotot saknas men jag ser allt framför mig ändå
2024-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP