Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordna upp och inte stå i skuld till sin nästa, och ondska ska besegras. Att vara hederlig är lyxigt och rätt.


Hederligt schysst

*Den enda vägen till hederligt schysst: är att vara vänlig visa kärlek och inte vara dömande. Från barnsben att få ha dessa betingelser med dessutom förtroende stärker och hederligt schysst bemötta arter genererar leverans i som av glädje som god skörd och trivsel alltid tillbaka.*
***
..En vän som i tärandets eld tvingats brännas ner på svår tärande värk är som en verkans eld till i att förgås.

Ja Naturens sorger skaver så sant djupt, i marker, djur som människor där skönhetens lyster som förgår. Sådana slag tränger fort in som i ett djupt sår på sorgens rop, från ene som andre hörs kvidande suckar som har svårt i att komma i läkedom.
Ordna skulder göra rätt skapa en farbar stig som väg tillbaka höra, där naturen ropar hand i hand med ekologin och allts liv bön… det är hedersamt!
Arters gott medans finns. Våga stå upp på hederns vägar är som lyx i balans som går i vinst.

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-02 09:43



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Mycket sår bland naturens varelser och även bland mång människor. Håller med om att det behövs en väg tillbaka. Frågan är om den finns, fast vi borde åtminstone inte göra saken värre.
2024-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP