Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där som av dyrbaraste försvann men som fann igen


Den ringen det

/Där sam ringen vet att jag inte tillräckligt var rädd om den, slarvig/
***
Hade en guldring och där fanns den nu min glänsande
som nu låg under vattenytan
av dyrbaraste valören där och blänkte
…den, som av guld lyckligt nu jag fann

**Var tog den vägen, trodde den summit iväg men på plats strax ner i vattnet
låg och visade sig…wow **
**
* Det var en lycka att finna igen ringen som tyvärr inte har kvar nu.

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-02 10:28



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Vad är det för en fin fisk, tro. Den här dikten skapar nyfikenhet.
2024-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP