Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh, du sinnliga!

 

 

åh, du quinnliga

du gudomliga

helgat varde din skapelse

frid över din lusta

såsom du ock känner 

ditt inres längtan

att bli bestigen

mannens heta svärd

het och hungrig

tränger in

i det mörka trolska

rytmiskt pumpande

i samförstånd

smekande lekande

utforskar kroppar

välsignad vare

kärleken

i evighet

Amen




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-02 13:56



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Lovsång till driften skrivet med biblisk ton.
2024-03-03

  Kungskobran VIP
Driften är starkast av allt
2024-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP