Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psyke



Han som trodde
på kärleken
Det går inte
att stanna
på vägen
Det övergivna
löftet
är enda hoppet
där resan
till det eviga mörkret
och den gömda
hemligheten
är den obegränsade
strömmens energier
i tidens klara slut




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2024-03-02 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP