Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yrsel

En verbal balansgång
med ditt leende
i ständig periferi

Yrsel som retar mina felsteg
när linan skär
in i min hud

Jag vill lyssna i timmar
på det som skaver
hos dig

Slänga mig handlöst fram
utan försoning
och stödja dig

Uppleva den värmande dialektiken
som jag tror har uppstått
oss emellan

En doft av beröring
som gäckar mig
med sin närhet
en meter ifrån verkligheten




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-03-03 03:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP