Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diskhon

Jag ser dig;
känner en spänning
på gränsen till närhet

Hur din ömhet
svarvar ned mitt försvar
lämnar mig öppen;
mottaglig för blottande scener

En livsomvälvande kyss
vid diskhons vardagliga glans
-
jag räknar sekunderna
och fukten på dina läppar

Din ständigt nedkylda hand
jag försöker värma med ord;
ett subtilt bruk
av självantändande stavelser

Trevande kinder som vilar
jämsides;
kroppar som stretar emot
det långsamma




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-03-04 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP