Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Solglimt över bro


Solen beslöjad
av molntäckets grå

ett slitet täcke
lite tunt och skört
på vissa ställen

Där mot kvällen
ibland

en solglimt kan
tränga igenom
och glimta fram







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-04 08:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Briljant foto!

Ja, mörker och ljus kan aldrig samexistera och ljuset vinner alltid.
2024-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP