Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hariga


Harar

Jag mötte två harar!…
På vägen där jag gick fick plötsligt möte med två harar
såg hur dom skuttade till och syntes rädda och
när dom fick syn på mig sprang dom

*Vinterharen är ju vit vintertid sommarharen, brunharen har samma päls året om*.

Men så hariga…
”dom sprang ditåt”;)

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-04 10:35



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa så "allmän-skådande"
skrivet! Kanske finns det
det även 2 harar i Harare
som kärt,funnit varandra?
;)
2024-03-04

    Lena Söderkvist VIP
Men näpna är de. var ute och gick med Hoppetossan en gång, då vi stötte på harar nära Skansbron. Vad de stirrade. De är så söta.
2024-03-04

  Monika A Mirsch VIP
Jaa - ibland blir det möjligen tvärtom - liksom!
2024-03-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om obefogad rädsla.
2024-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP