Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag är död

När jag är död
Ska jag måla solnedgångar
Som får dig att känna ändlöshet
Och skildrar min längtan till dig

När jag är död
Ska jag måla gryningar
Där nytt liv knoppas
Och en framtid utan mig

När jag är död
Ska jag måla ändlösa vägar
Raka, krokiga, smala, breda
Som leder hem till mig

När du tar ditt sista andetag
Hoppas jag du varit lycklig
Med den tid utan mig
Med någon annan

När jag är död
Tänk dig att jag vakar
Vill dig väl och saknar
Från min imaginära molntapp




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-05 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP