Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Göra om och göra rätt som vantar i mönster stickade.


Som mönsterstickad

En hemlighet i vad som rätt och fel

Göra om och göra rätt! Jodå ..ja men, ..vad är rätt kan man ju fråga sig som kan visa sig bli, avigt fel i längden, på stickningen, alltså.
Ja, jag hade två sidor i tänket på stickan som skulle stickas, en kulle bli avig och en sida rät. Häri ligger en hemlighet, för, när jag krånglade till och stickade baklänges avigt blev det rät stickning på motsatta sidan och tvärt om. Till sist beslutade jag att sticka rätt mönster från båda sidorna som då helt visade sig avigt i fram som baksidan.
;)

Mönsterbilden, vad är rätt och vad är fel av en manuell stickare, nog tämligen individuellt, på individ nivå, för blandade tillfällen som mönsterstickad kan gå över styr.

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-05 15:10



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Vet inte om du har tänkt det så, men jag uppfattar texten som jätterolig. Vi som inte stickar blir allldeles yra i huvudet av din beskrivning, jag lovar.
2024-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP