Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har de slagit sig ordentligt...


Full kontroll enligt Arbetsförmedlingen


Skriv upp vad du har gjort i veckan
vilka nya jobb du har sökt
vilka ställen du har ringt
alla uppgifter vill vi ha

Månadsrapport och veckorapport och
listor med namn som du har kontaktat
hitochditrapport samt hejsansvejsanrapport
ja, rapporter i det oändliga

Någon hänsyn till om det fanns namn att kontakta
eller inte kan vi tyvärr inte ta
Nix, rapport på rapport är också rapport
och varenda rapport är viktig

Om det saknas en endaste liten rapport
måste avvikelsen rapporteras.



6/3 2024




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-06 11:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Byråkrater hittar på alla sätt att sysselsätta sig. Ams är ett skämt
den nya regeringen har försökt avskaffa den men det blev ett ramaskri inte från de arbetslösa utan från alla byråkraterna
2024-03-07

  Gunwale VIP
Det var väl rätt längesen nu som arbetsförmedlingen förmedlade arbeten? Men det hoppas jag att de är noga med att rapportera! Sen är ju inte den arbetslösa automatiskt underklass, det sättet att se borde man sätta sig över.
2024-03-07

  rostspik VIP
Kontroll och disciplinering av underklassen.
2024-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP