Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsnurr

Säg nu till igår och extra kryddat med smöriga ord. De som tvivlar på ett påstående blir mognare med tiden. Slänger ut negativa rebelliska beteenden och vaddå rätt eller fel? Står på sig när det verkligen är dags att steka en lax, bilden som hettas över ugnen eller kundkorgen är välfylld i sekunden inom nästa kassa till hemfärden. Leva eller inte uppfinna den eviga närvaron? Sägs att minnen är flyktiga om vi inte har snö i huvudet och skärpan är mera fokuserat på en liten mindre genererad dalgång. Bildspråket kommenterar ordvalet samt samlas i magkänslan, här svänger gängorna i tankar till en unik verklighet. Då börjar vakna tillståndet att fatta läget, reflektion av en pågående transformationsteknisk analys mackapär. Den sista utvägen i alla kaos skimmer också något mindre kryddad i hjärnbalansen som är i alla synfält. Viskas och nickar med ett jättestort underligt favoriserat fält till det som jaget uppfattar i den egna självbevarelsedriften. Hett och extra redo införd alla konsters minnen som för mig till himlen. Försöker le mera ske i det enade tidsföret, men inget som inte ger den som sinnet kontrar i skuggans effekter åter landa på tankeförnimmelsen själens vimmel himmel.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-03-06 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP