Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyfta varandra

Lägger in en önskan.. att kunna och vara människa. I de stora och små stunderna, ses vi gärna och med en längtan. Nytt hopp till mina egna skapande bedrifter, som ger mig tillfredställelse och mera självkärlek. Hur vore dessa insikter om inget ger mig utsikter på alla mina inre tankar? Ett eget fokus och en minnestid att lyckas med detta, som är i min väg ett planerat lyckosamt hantverk. Leva med alla mänskliga talanger och gåvor, är ett tillflöde och ingen plåga. Istället mottags den inre synen i alla drömmar, som nu ploppar framför det egna skapande utrymmet att göra och agera enligt kärlekens bergodalbana. Visar respekt till mina medhjälpare, de som finns i mitt livsmöte och alltid ger mig uppmärksamhet. I alla slags vakna och mindre sådana perioder av denna eviga verklighet. Så är vi ett med en hjälpsam längtan, ett ingivet sant nu. Låt oss hjälpas åt.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-03-07 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP