Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående känslan av att vara förd bakom ljuset...


Mediascoop

Highway to hell, så sant som det är sagt
i full fart går vi på den, i gemensam takt
ty allihopa pratar vi numera i mobil
vare sig vi är hemma, eller färdas i en bil

Men färden går för långsamt, enligt industrin
där tålamod och eftertänksamhet, blott hör ihop med vin
så därför har nu EU presenterat ett förslag
där fler antenner och högre frekvenser i princip blir som en lag

Gigabit Infrastructure Act, och tjugosex Gigahertz
är morgondagens riktmärke, mot garanterat hjärts...
...tillestånd, en liten stund, för att sen ta fart igen
mot nya mål, i fri konkurrens, mot såväl fiende som vän

Så, på den fria marknaden, där kunden betalar ett pris
är det väl också rättvist, på ett modernt sätt och vis
att priset för mobiltelefonin, är förlust av insekters liv
även om förlustens värde väl får antas vara... relativ

Ty vem bryr sig, seriously, om att myggen inte längre stör
eller om nå’n liten fluga faller ner och dör
det är väl bara bra när insektsbetten inte längre svider
kanske får vi t.o.m. bekämpningsmedelsfria tider

Malaria kanhända blir blott ett minne ifrån förr
inga borreliafästingar lurar längre utanför vår dörr
vektorburna infektioner kanske helt och hållet försvinner
samtidigt som vägen helt åt helvete i.o.f.s. bara brinner

brinner av förakt för de som tror på konspirationer
som att kollapsen av byggnad 7 ej sågs utav miljoner
eller att WHO har ändrat regelverket för en pandemi
för att gynna medicinbolagens ägarhierarki

Denna gången är det rymden som står next på tur
Tesla, Space-X, Esrange, 5G, man undrar ju hur
tankegångarna kan styras utav framtidstro
när fågelmaten inte längre räcker för dem att bygga bo

Wifi in the sky, framtiden den är redan här
den osynliga regnbågen ställer till besvär
som inte syns men känns av spänningsberoende jonkanaler
och genererar business för privata vårdcentraler

Jag säger Arthur Firstenberg, Alfonso Balmori
Diana Kordas, och all deras kunskap, á priori
Karin Boye skrev en gång att det är vägen som är mödan värd
men frågan är om vägen längre är så eftersträvansvärd

AC/DC sjunger med den fria själens kraft
om att going down into det helvete vi redan haft
ingenting verkar vara nytt under solen för dem
och det verkar som att de har rätt i det de säger, liksom

Ty vägen bär åt helvete, så sant som det är sagt
Ukraina är blott förnamnet, på insektslivets slakt
när EMF väl tagit död på dem, så faller alltihop
likt ett korthus i ett stort gigantiskt mediascoop




Fri vers av Svart svan
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-08 23:27



Bookmark and Share


  WyS VIP
Bra skriven text av nuläget!
Snart sitter vi alla i den
elektriska stolen.....
Ett knapptryck och ett fräs
som ett storhetsvansinnes
FADÄS!

2024-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Svart svan
Svart svan